Direct naar inhoud

Kom je koffiedrinken?

Hoe is de sfeer op de afdeling? En wat zijn de doorgroeimogelijkheden? Het zijn vragen waar jij misschien een antwoord op wil hebben voordat je besluit te solliciteren. Daarom nodigen we je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking.

Werk je nu al in de zorg of ben je net klaar met een zorgopleiding? Dan ben je van harte welkom om kennis te maken met misschien wel jouw toekomstige afdeling.

Meld je eenvoudig aan voor een kennismakingsafspraak via de onderstaand formulier. Vermeld in je bericht of je een zorgachtergrond hebt en welke functie je interessant vindt. Laat ons ook weten welke dag(en) en tijd(en) jou goed uitkomen. De betreffende zorgafdeling of afdeling Recruitment neemt contact met je op om de afspraak te plannen.

Wil je na je kennismakingsafspraak graag een keertje meelopen? Of wil je meteen al een dagje meedraaien? Laat dit dan weten via het formulier. Je bent van harte welkom!

Vermeld hier of je ervaring hebt in de zorg en naar welke functie je interesse uit gaat. Op welke dagen en tijden komt het jou uit om kennis te maken?